Event

Hej och välkommen till Ölands Paintball & Event. Låt oss tillsammans skapa det perfekta eventet. Vi har varje år företag som har sin sommarfest hos oss innan semestern. Vissa väljer att ha den efter semestern för att uppmuntra de arbetande efter ledighet. Vilket man väljer spelar mindre roll. Men en sak är säker, de anställda kommer aldrig att glömma denna stund!

Varför välja oss?

Vår anläggning finns i Köpingsvik, ca 3km från sandstrand, restauranger och sommarkänsla. Alla känner igen Köpingsvik som stället med mycket turism och det finns en stor anledning till det. Här trivs folk och känner sig lediga!

Kom bort från arbete och lär känna varandra mer privat, det stärker de anställdas band till varandra. Efter en solig dag i Köpingsvik så känns det som att ni har varit utomlands ihop. Med 5,0 i betyg på Facebook får det tala som vår referens.

Vi rekommenderar!

Lördagar och söndagar är populär hos oss. Varför detta? Jo, restauranger i Borgholm och Köpingsvik är öppna då vilket brukar uppskattas efter ett par timmars aktiviteter. En stor anledning till att söndagarna så fort går åt beror på att sommarstrand har afterbeach.

Vill man ta det enklare så har vi grillar på våran anläggning man får låna. Ta med eget att grilla och ät på plats. Vi har gott om stolar och bord att låna. Cateringfirma är också ett alternativ om mat önskas.

Praktisk info

På paintballen går det att spela 50 man samtidigt, är man fler så delar vi enkelt upp i lag. Inget lag behöver vänta, utan kan använda någon av våra andra aktiviteter under tiden. Vad sägs om lite bumperball i pausen?

Anläggningen är stor till ytan och man får plats med många personer. Gott om parkeringar för bilar eller buss. Varje år har vi gäng som kommer med buss och vi hjälper gärna till att boka det åt er. Toalett finns, likaså ställen att byta om på.

Pris och kontakt

Vi ligger lägre i pris än våra större konkurrenter utan att tumma på kvalitén. Detta gör vi genom att hålla låga omkostnader på sådant som inte kunden drabbas av. Ring eller maila oss om prisuppgifter och jämför oss gärna. Har ni frågor? Tveka då inte att slå oss en signal!

Mail: kontakt@olandspaintball.se

Tel: 073-155 30 00

Med vänliga hälsningar Jacob Karlson & Personal